GasGas Riders Club Forum  

Go Back   GasGas Riders Club Forum > GasGas Enduro Technical Forums > Enduro Engine 4 stroke (including EFI & Exhaust)

Enduro Engine 4 stroke (including EFI & Exhaust) 4 stroke engine, EFI, and exhaust discussion


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #71  
Old 04-04-2017, 06:58 AM
Tafka Tafka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Estonia
Posts: 96
Default

Would it be possible somehow to read out TPS set value from MAP or EEPROM? (At what voltage is TPS in it's normal position 6,37(6,5) degrees)
Is the TPS value stored in EEPROM?
Just wondering, because i have heard that some years (mainly 2005), will have little bit different TPS set value than the +290mV as per one manual from this forum. So if someone would need to reset their TPS they could use the "correct" value....


Reply With Quote


  #72  
Old 04-11-2017, 12:09 PM
Tafka Tafka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Estonia
Posts: 96
Default

Got today new MAP file from 2006 FSE450, if anyone interested then i added it to the "collection" in the Drive: LINK
After quick compare, 2006 is different from 2005 and 2007.
If anyone has 2001-2003 FSE files then let me know
EDIT: Added MAP file for pre 2006 machines with 2006 values (fse450_2005(2006 values))

Last edited by Tafka; 04-21-2017 at 12:46 PM.
Reply With Quote
  #73  
Old 07-28-2017, 02:45 AM
Tafka Tafka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Estonia
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by RoyalAl View Post
Hi everyone. Contacted developer and he changed bootloader to fit my ecu, as apparently they were different from fse400 map. Now everything works. Putting back all bike today and everything should be fine. Thanks a lot MercyFlush!!!
Hi,

Is it possible you could upload the bootloader or describe what you did to get the Piaggio ECU to work.... ?
Reply With Quote
  #74  
Old 09-10-2017, 04:10 AM
Ronnzi Ronnzi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Germany Wandlitz
Posts: 1
Default

Hello everyone, I am Ronny from Germany and experiment a while with my GG450 FSE.
After I had extreme starting difficulties both with cold as well as with warm engine, and also the adjust with the Guzzi Diag CO2 level brought only little improvement, I have further searched with me it is the Lichtmaschinenregler I have him repeatedly checked the diodes in both directions measured everything in order nevertheless the component generates an error and sets the system voltage up to 16 partial 17 Volt thereby the electronics goes in the emergency run and generates of course errors. Cold start was quite bad Warmstart went quite but not really, surely jumping after I have the regulator subtracted, runs the machine flawlessly I think the error is intended to apply to some other vehicles, as said regulator is absolutely in order I ordered a new regulator and will post my experience with a new regulator here otherwise thanks for your hints and really useful tips.
Reply With Quote
Reply

Tags
ecu, fse, iaw15p, obd, tune



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Modify stock head or buy one? n_green Enduro Engine - 2 stroke 5 08-14-2012 09:07 AM
Fork Seal Tune up MIKEWA Enduro Suspension 4 08-30-2009 05:27 PM




All times are GMT -5. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009 - GasGasRider.org