GasGas Riders Club Forum  

Go Back   GasGas Riders Club Forum > GasGas Enduro Technical Forums > Enduro Electrical & Wiring

Enduro Electrical & Wiring Lighting, Ignition, Wiring, Plugs, etc.


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-29-2018, 12:38 PM
Lukeeccles Lukeeccles is offline
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 6
Default Wiring issue (lights)

Hello on my 2002 ec 300 iv been having a problem with my light wen out the other week they all stopped working side light tail light break light and high an low beam wen i got home i had a look therw the wiring and nothing was sticking out to b a fault so i just re done some connections an then it worked fine yesterday i started my bike an instatly they went off agen i have used the bike maybe 10 times since the first time i fixt it. I had another look today at the wiring an agen nothink stud out to me to be causing t the problem i got them to work agen by doing one connection agan. But once i started the bike an it idled for a cuple of seconds they went off agen im not sure what to do next

Thanks
Reply With Quote
 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2012 EC250E Wiring Issue - No Spark nowheelies Enduro Electrical & Wiring 14 04-28-2016 10:16 PM
2006 ec 250 lights wiring mess 3stepsaheaduk Enduro Electrical & Wiring 1 12-17-2015 12:51 AM
2002 ec300 light wiring and speedo wiring help needed. andy176 Enduro Electrical & Wiring 0 02-04-2014 08:38 AM




All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009 - GasGasRider.org