Rieju & GasGas Legacy Riders Club Forum  

Go Back   Rieju & GasGas Legacy Riders Club Forum > Community Forums > Australia & New Zealand


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-03-2019, 01:26 AM
razza razza is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
Default New member from New Zealand

Hi everyone,
New member to the forum here, and new GasGas owner too. I picked up a 2013 EC300 a few weeks back. Coming from the bike I learnt on, a DRZ400, this thing is an animal! The bike is going good so far apart from the electric start which wasnt working from when I got the bike. I had it to a mechanic whom said the starter motor bendix was damaged. So I have replaced it with the CH80 bendix as I read about on this forum. It is now working 50% of the time that I try the electric start, which is great result. I also read that on the 2013 bikes there are issues with the cables off the battery not being a thick enough gauge. I've tried to do a search on here but cant find anything specific. Can anyone point me in the right direction?

Thanks, Razza
Attached Images
File Type: jpg 60332519_10158385296603332_2015690656671858688_o.jpg (127.0 KB, 21 views)
Reply With Quote
 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New guy from New Zealand. Mattgiga Australia & New Zealand 8 04-07-2015 02:42 AM
Playing in New Zealand Bones1999 Pictures & Videos 7 08-18-2013 10:58 PM
A hot day riding in New Zealand noobi Pictures & Videos 9 04-12-2011 08:25 AM
ISDE in New Zealand. jeffd Australia & New Zealand 3 08-07-2006 08:39 PM




All times are GMT -5. The time now is 06:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2009 - GasGasRider.org